Frisörer i Halmstad kombinerar yrkesskicklighet och kundens önskemål

De privatpersoner som söker rutinerade frisörer i Halmstad kan med fördel vända sig till Citysalongen. Personalen besitter lång professionell erfarenhet och deras ständiga fokus ligger på att samtliga kunder skall uppleva att de blivit individuellt bemötta. Genom att kombinera personligt bemötande, lyhördhet för önskemål och stor yrkesskicklighet garanterar frisörhalmstad sina kunder ett såväl elegant som eftersträvansvärt slutresultat. Förutom att erbjuda tjänster såsom klippning och färgning, kan kunderna dessutom ta del av expertis inom naglar, öronpiercing och makeup.

Individuella hårkonsultationer för att nå optimalt slutresultat

Såväl kvinnor som män har rätt att få vårda om sitt utseende oberoende ålder. Frisörerna på Citysalongen i Halmstad välkomnar därför alla att ta del av de tjänster som erbjuds. För att ett optimalt slutresultat skall nås inleds därför samtliga besök med en individuell konsultation där kunderna får råd om vad som passar deras hår och stil. Målsättningen är att frisyren och looken skall spegla kundens unika personlighet och självfallet vara lätt att hålla i gott skick.

Frisörerna som driver Citysalongen, Nathalie och Annika, har 24 års erfarenhet av frisörbranschen och har båda tilldelats ärofyllda gesällbrev. Tillsammans arbetar de idogt för att tillhandahålla sina kunder de bästa produkterna som finns på marknaden och ge högklassiga behandlingar.

Citysalongen i Halmstad har inte enbart välutbildade frisörer, utan prioriterar även produkter i världsklass. Produkterna används i det dagliga arbetet, men kunderna kan även tryggt köpa varor från det breda sortimentet direkt i salongen. Till de mest omtyckta produkterna hör de ikoniska stylingtängerna från GHD, hårfärger från Goldwell StyleSign, Revolons inpackningar med färgpigment och EVOs produkter för daglig hårvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *