Skjortor i stora storlekar, vad ska du tänka på när du köper dem?

Har du tänkt på hur rätt skjorta kan göra hela klädseln? Eller hur fel skjorta kan förstöra densamma? Så vad ska du då välja när du väljer skjorta? Här kommer lite tips i all välmening.

Mönster? Ska du ha en mönstrad skjorta eller inte? Det beror helt på din kroppsform egentligen. Är du överviktig kan en kritrandig skjorta passa väldigt bra, medan en rutig är fel.

Färg? Lika viktigt som mönster. Välj inte ljusa skjortor om du bär på några kilo extra. Däremot är en svart satinskjorta helt rätt för ändamålet.

Kortärmad eller långärmad? Beror självklart på när och hur du tänkt använda den. En långärmad skjorta passar mer för finare tillfällen medan en kortärmad passar bättre för en dag på stan.

Med eller utan krage? Även det här beror på hur du hade tänkt använda den. Tänk på att en krage faktiskt kan rama in ditt ansikte på ett positivt sätt.

Var inte rädd att ta hjälp av de som kan. Visst kan du säkert få bra hjälp till exempel på Dressmann. Men handen på hjärtat – är det inte bättre att kontakta de som vill och kan hjälpa dig och som vet vad de gör?

På internet finns massor med bra sidor för dig som är storvuxen, bloggar som inriktar sig på stora storlekar, hemsidor och webbaffärer. Dessa har som enda inriktning – just Dig som kund och du kommer med all säkerhet att kunna få bättre hjälp här än om du går till en vanlig affär. Skjortor är, trots allt, ett av de viktigaste plaggen att det blir rätt eftersom rätt skjorta kommer att få dig att se supersnygg ut medan fel skjorta kan förstöra looken totalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *