Kan jag jobba med fastighetsservice i Stockholm?

Om man vill ha ett spännande yrke där ingen dag är den andra lik så ska man verkligen överväga att söka sig till att arbeta inom fastighetservice och särskilt då om man är bosatt i Stockholm. Anledningen till detta är att det där finns väldigt många företag som är verksamma inom fastighetsservice och där även marknaden för dessa inte på något sätt är mättad. Det är snarare tvärtom – i och med att Stockholm hela tiden växer och där ett stort behov att bostäder märks så kommer det hela tiden att krävas nya byggnationer och detta kommer således att leda till att dessa behöver hjälp med sin fastighetsservice.

Hur får jag då tag på ett jobb inom fastighetsservice i Stockholm och vilka kvalifikationer krävs? Här kan man direkt säga att det är bra om du har en utbildning liggande åt den mer tekniska sidan till vilken vi räknar elektriker, snickare, mekaniker eller andra yrken där man generellt sätt är väldigt händiga. Jobbet i sig kommer nämligen att ställa vissa krav på att man snabbt kan lösa problem som uppstår och är flexibel gällande arbetstider. Det är ju nämligen så att företag inom fastighetsservice måste vara beredda på att rycka ut så fort ett problem uppstår och detta kan alltså ske klockan tre på natten likväl som klockan sju på morgonen och här måste man alltså vara beredd på att jobba enligt jour.

Problem har ju ingen klocka och detta oavsett om staden heter Stockholm, Göteborg eller Kiruna. Har du dessa kvalifikationer och ser dig själv som lite av en problemlösare som gillar att hjälpa folk – ja, då kan verkligen en karriär inom fastighetservice i Stockholm vara värt att sikta på. Hur du sedan hittar ett jobb är en annan fråga och här får man använda sin fantasi lite grann.

Ta reda på vilka företag som är verksamma inom fastighetsservice i Stockholm, ring dessa och skicka ut ditt cv till de du inte får tag på. Här ska man heller inte underskatta den personliga kontakten – det vill säga, åk till företaget i fråga och presentera dig och dina förmågor. Sådant imponerar alltid och detta oavsett bransch och kan alltså gälla ett företag inom fastighetsservice i Stockholm eller en dataföretag i Malmö. Visa framfötterna, helt enkelt.

Tjänar man mycket som anställd inom fastighetsservice i Stockholm?

Gällande lönen så varierar den och beror helt på hur stort företaget i fråga är, vilka kunder de har samt hur din egen kompetens ser ut. Ofta kanske man får beredd på att jobba något år för en lite lägre lön för att sedan stiga i graderna inom företaget och detta är ju egentligen inget unikt för just fastighetsservice i Stockholm utan går ju att applicera till vilket område och stad som helst.

Lönen är dock klart marknadsmässig och dessutom jobbar man – som sagt – enligt viss jourmodell och detta innebär ju ett extra tillskott i kassan. Fastighetservice i Stockholm är stort och de anställda har en väldig trygghet som ser ut att hålla i sig även över en längre tid, det är alltså bara att söka sig dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *